Powered by Birikim Bilgisayar

 

ASUS'un oyuncular için özel geliştirdiği Republic of Gamers (ROG) dizüstü ve masaüstü bilgisayar ailesinin üyeleri, Türkiye’de oyun bilgisayarları pazarında tahta oturdu. 2016'da 10’uncu yılını kutlayan ASUS ROG, ASUS'un oyun bilgisayarlarına özel anakartlar, grafik, oyun monitörleri ve GTX bilgisayarlar alanındaki pazar liderliğini perçinleyen bir başarıya imza attı. Pazar araştırma şirketi GFK'nın son bir yıla dayanan verilerine göre ASUS ROG, aralarında Türkiye’nin de bulunduğu dünyanın birçok ülkesinde oyun bilgisayarları segmentinde pazar lideri oldu. 2015 yılı genelinde Türkiye’de %48 pazar payıyla oyun severlere özel bilgisayar çözümlerinde ilk sırada yer alan ASUS ROG, oyun severlerin yüksek performans ve şık tasarım taleplerine verdiği yanıtın karşılığını en çok tercih edilen marka olarak aldı.

Oyun severlerin bir oyun bilgisayarından aradığı kaliteli grafikler, hız, kolay kullanım ve kesintisiz yüksek performans alanlarında sürekli olarak yeniliklere imza atan ASUS ROG, rakipsiz ürünleriyle oyun dünyasına yön vermeyi sürdürüyor. ASUS ROG’un en çok tercih edilen ürünleri ve sunduğu özellikler şöyle:

Performans, güç ve tasarım harikası: ASUS ROG G752

6. nesil Intel Core i7 (Skylake) işlemci ve NVIDIA GeForce GTX 980M ekran kartı ile oyun dünyasında dengeleri değiştiren ASUS’un dizüstü oyun canavarı ROG G752 Haziran ayının başında Türkiye’de satışa sunulmuştu. Titanyum rengiyle göz alan tasarımı ve 30 tuşa aynı anda basılmasına imkân veren arkadan aydınlatmalı anti-ghosting oyuncu klavyesi ile öne çıkan ürün, ROG serisine özel mobil 3D Vapor Chamber (buhar haznesi) soğutma sistemi ile fark yaratıyor.

ASUS ROG GX700

Gerçek anlamda 4K UHD oyun deneyimi: ASUS ROG GX700

Dünyanın ilk sıvı soğutmalı ve 4K UHD (Ultra High Definition) oyun bilgisayarı GX700, Intel Core i7-6820HK işlemci ve NVIDIA GeForce GTX 980 ekran kartı ile kullanıcılara masaüstü seviyesinde bir oyun deneyimi yaşatıyor. Seriye özel ROG Hidro Overclock Sisteminin sunduğu overclock performansı ile ROG GX700, rakipsiz bir oyun gücü sunuyor.

ASUS ROG GX700

F-22 hayalet uçağından esinlenen tasarım: ASUS ROG GL552

6’ncı nesil Intel Core i7 işlemci ve NVIDIA GeForce GTX 965 grafik kartı ile güncellenen ROG GL552 ve GL752 dizüstü oyun bilgisayarları, F-22 hayalet uçağından esinlenen yeni kasaları ile öne çıkıyor. ROG GL552 ve GL752 dizüstü bilgisayarlarda yer alan ROG serisine özel GameFirst III teknolojisi, ağ bağlantısını optimize ederek oyuncuların takılmalar ve gecikmeler olmadan online oyun oynamalarını mümkün kılıyor.

ASUS ROG GX700

Dünyanın en güçlü kompakt oyun bilgisayarı: ASUS ROG G20

Dünyanın en güçlü kompakt oyun bilgisayarı olan ROG G20, Intel Core i7 işlemcisi ve NVIDIA GTX 780 ekran kartı ile uzun süren oyun maratonlarında olağanüstü performans sağlıyor. ROG G20’nin verimli ısı sıcaklık yönetimi için doğal konveksiyon ve gizlenmiş hava akım tüneli kullanan yenilikçi soğutma sistemi, cihaz güvenilirliğini artırıyor. Verimli ısı yönetimi sayesinde yalnızca 25 dB ses seviyesiyle neredeyse sessiz çalışan G20, üç farklı alanda sekiz milyon rengi sergileyebilen kişiselleştirilebilir aydınlatma efektleri ile de dikkat çekiyor.

Sanal gerçeklik masaüstünde: ASUS G11CD ve ROG G20CB

Oculus Rift gözlüğü ile uyumlu masaüstü ASUS ROG bilgisayarları ASUS G11CD ve ROG G20CB, oyunculara benzersiz bir oyun deneyimi yaşatıyor. Oculus Rift sanal gerçeklik gözlüğünün üretici şirketi Oculus VR’ın işbirliği yaptığı sayılı üreticilerden biri olan ASUS’un bu bilgisayarları, tam anlamı ile üç boyutlu bir oyun deneyimi sunmak için en son teknoloji ürünü 6’ncı nesil Intel® Core işlemci ve NVIDIA GeForce GTX ekran kartlarından güç alıyor. Oyuncuların, ASUS G11CD ve ROG G20CB bilgisayarlarına Oculus Rift cihazını bağlamaları ve ardından gerekli sürücüleri indirmeleri üç boyutlu sanal gerçeklik oyun deneyimini yaşamaları için yeterli oluyor.